OFERTA CATERINGOWA 2022r
| Lp. | Asortyment |
|---|---|
| 1 | DOMOWA POMIDOROWA Z MAKARONEM |
| 2 | ZUPA GULASZOWA NA WOŁOWINIE |
| 3 | ROSÓŁ Z DWÓCH MIĘS Z MAKARONEM |
| 4 | ZUPA OGÓRKOWA NA KWASZONYCH OGÓRKACH |
| 5 | ZUPA JARZYNOWA ZE ŚWIEŻYCH WARZYW |
| 6 | ŻUREK STAROPOLSKI NA WĘDZONCE |
| 7 | ZUPA Z SOCZEWICY Z TWAROGIEM |
| 8 | BARSZCZ ZABIELANY NA WĘDZONCE |
| 9 | KREM POMIDOROWY Z MOZARELLĄ |
| 10 | KREM Z PIECZAREK NA WIEJSKIEJ ŚMIETANIE |
| Lp. | Asortyment |
|---|---|
| 1 | PIECZONA SZYNKA W MIODZIE I CHILI |
| 2 | KOTLET SCHABOWY |
| 3 | KOTLET PO SZWAJCARSKU (SER ŻÓŁTY, MASŁO) |
| 4 | KOTLET MIELONY Z PRAŻONĄ CEBULĄ |
| 5 | SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ W SOSIE WŁASNYM |
| 6 | KARKÓWKA PIECZONA Z CZOSNKIEM W SOSIE WŁASNYM |
| 7 | SZASZŁYK Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ |
| 8 | SZASZŁYK WIEPRZOWY Z SZYNKI |
| 9 | GULASZ WIEPRZOWY W SOSIE |
| 10 | KOTLET PRZEPLATANY BOCZKIEM |
| 11 | GOLONKA PIECZONA Z WARZYWAMI |
| 11 | FRIKADELLER Z MIĘSA MIELONEGO FASZEROWANE SEREM ŻÓŁTYM |
| 12 | FILET ZE SCHABU W SOSIE POMIDOROWYM |
| 13 | PROSIAK PIECZONY BEZ KOŚCI Z FARSZEM SZYNKOWEJ KIEŁBASY |
| Lp. | Asortyment |
|---|---|
| 1 | ŁOSOŚ Z GRILLA |
| 2 | PSTRĄG Z GRILLA W CZOSNKU |
| 3 | DORSZ DUSZONY NA WARZYWACH |
| 4 | WĘDZONY PSTRĄG Z WĘDZARNI PODANY NA GORĄCO LUB SMAŻONY |
| 5 | WĘDZONY HALIBUT Z WĘDZARNI PODANY NA GORĄC LUB SMAŻONY |
| Lp. | Asortyment |
|---|---|
| 1 | ROLADA WOŁOWA Z FARSZEM STROPOLSKIM |
| 2 | WOŁOWINA GOTOWANA Z WARZYWAMI |
| 3 | POLICZKI WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM |
| 4 | BOEUF-STROGONOW Z POLĘDWICY |
| 5 | ŻEBERKA WOŁOWE WOLNO GOTOWANE |
| 6 | BITKI WOŁOWE W SOSIE GRZYBOWYM |
| 7 | GULASZ WOŁOWY Z UDŹCA |
| Lp. | Asortyment |
|---|---|
| 1 | DEWOLAJ Z PIERSI KURCZAKA FASZEROWANE MASŁEM |
| 2 | PIECZONE UDKO W TYMIANKU I MIODZIE |
| 3 | SMAŻONE STRIPSY Z KURCZAKA |
| 4 | FILET Z KURCZAKA ZAPIEKANY Z POMIDOREM I MOZARELLĄ |
| 5 | KOTLET POŻARSKI Z KURCZAKA |
| 6 | SZASZŁYK Z KURCZAKA – ANTRYKOT |
| 7 | SZASZŁYK Z INDYKA MARYNOWANY W JOGURCIE I CZOSNKU |
| 8 | FORSZMAK Z INDYKA Z WARZYWAMI |
| 9 | PIECZONY INDYK Z ŻURAWINĄ |
| 10 | GULASZ Z INDYKA Z GRZYBAMI |
| 11 | GYROS Z INDYKA |
| Lp. | Asortyment |
|---|---|
| 1 | RYŻ Z MASŁEM |
| 2 | KASZA BULGUR Z WARZYWAMI |
| 3 | ZIEMNIAK SMAŻONY |
| 4 | ZIEMNIAKI PIECZONE Z CZOSNKIEM |
| 5 | ZIEMNIAKI PIECZONE Z BEKONEM |
| 6 | ZIEMNIAKI ZAPIEKANE Z WARZYWAMI |
| 7 | BUKIET SAŁAT MIX MINI 3 RODZAJE |
| 8 | ZESTAW – POMIDOR ZE SZCZYPIORKIEM I OGÓREK Z JOGURTEM |
| 9 | PAPRYKA MARYNOWANA W CZOSNKU |
| 10 | PIECZARKI MARYNOWANE |
| 11 | OGÓREK MAŁOSOLNY |
| 12 | SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKIEM |
| 13 | SURÓWKA COLESŁAW |
| 14 | GRILOWANE WARZYWA W SOSIE PESTO |
| 15 | PIEROGI RUSKIE SMAŻONE |
| 16 | PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI |
| 17 | PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI |
| 18 | PIEROGI Z MIĘSEM |
| 19 | KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ |
| 20 | GNOCCHI Z MASŁEM |
| 21 | PIECZONE BUŁECZKI Z MASŁEM CZOSNKOWYM |
| 22 | SOS MYŚLIWSKI |
| 23 | SOS POTRAWKOWY |
| 24 | SOS BOROWIKOWY |
| 25 | SOS PIECZENIOWY |
| 26 | SOS GRZYBOWY |
| 27 | SOS POMIDOROWY |
| 28 | SOS – MILANESE |
| 29 | SOS CEBULOWY |
| 30 | SOS PIECZARKOWY |
| 31 | KAPUSTA ZASMAŻANA |
| 32 | MARCHEW Z GROSZKIEM |
| 33 | KALAFIOR ZAPIEKANY Z BUŁKĄ TARTĄ I MASŁEM |
| 34 | GOTOWANE WARZYWA Z MASŁEM |
